Thursday, September 11, 2008

saya budak baru blajar...

uih...terkial2 la nak masuk blog..ampes btul...x reti ok..
xpe la..pelan2 la blajo semua ni...
x kenal maka x cinta kan...
hah hah hah....
ape nak tulis hr ni erk...

skrg ni bln pose..nak wat keje pun malas...
2 hr lepas aku termissed place serivce report utk monitor & stress test...
adoi la...mn la aku letak..sejak lepas bersalin nih, daya ingatan kureng sungguh...
mr nada dok push2 aku suruh cr..mslh nye mmg xdok..
tp dia kata payment dah kuar, & last week bila dia tanya aku, aku kata aku br nak key in dlm system...makna nya mmg ade kat tgn aku la...
hu hu hu...mn la aku letak...
nak kena godek2 lg la tmpt aku ni...
meja aku ni bila la nak kemas, asyik bersepah je...
erm..kena rajin sikit ar pas ni..
nnti mr nada komplen lg pasal aku..huh...x soker...

bln pose ni aku asyik buat dosa je aku rs...
ye la..tiap kali balik keje ptg2 aku asyik dok nyumpah org bw keta x betul(erm..mcm la aku bw keta btul sgt)
tp betul la..nak2 kalo pempuan yg drive...(xpe la aku mengata kat kaum sejenis aku kan)
huh..terhegeh2...bkn nak kata aku ni x terhegeh2 tp masya allah...siut je bw keta..ampes...
tau2 je la kan kat jln tun razak tu..jammed je manjang..semua org berkejar nak balik umah...
since pose ni x pernah pun lg aku balik msk...sampai umah je ngam2 siap je hidang mknan, azan pun kedengaran...
semua makanan aku pakat tunjuk kat bazar..
huh..sgt x suka...kalau sedap ok la..
tp yg x tahan beli nasi smpai rm1.50 tu sebungkus
gilo ape..ptg semlm aku tgk jln ok sikit la..
so plan ptg ni nak balik msk...
harap2 tercapai la niat suci ku itu..hah hah hah...

No comments: