Wednesday, October 15, 2008

help me...

korang ade nmpak x tiap kali aku letak gmbr, huduh gile cr aku letak kan...dgn tulisan sebelah kiri gmbr kat tgh2..x center lgsg...serius aku lgsg x reti nak edit gmbo..ade sape2 bleh ajo aku gane nok letak gmbo ni x?aku tgk pun sakit mata korang pun of course la kan..so, anybody can help me?????????????????????

4 comments:

Cik Musang said...

sepatutnye kalo ko letak gmbr tu kat tgh tulisan ko pon kene la letak alignment centre...so gmbr n pic due2 ltk centre...satu lg kalo bleh time ko upload pic letak je alignment tu none so that ko bleh ubah die sesuke hati kang....if still hasn't clear ko bleh tny aku...hehehehehehe

~ana~ said...

thanks cik musang...aku tau ko akan tlg aku...dah clear...jap g aku try..erm..dah tu kalu aku dah edit entry2 lama tu camne?bleh x?

Cik Musang said...

bleh je...sume entry boleh diedit sesuke hati....x kire yg lame or baru punye...

Batdeaz ~ i'm keeping the other half said...

pastu, font jangan kecik sgt. susah nak baca.