Tuesday, October 28, 2008

CeRiTerA Di HarI CuTi

oho..lama nya x menimbulkan diri di blog ku ini..alkisah nya minggu lepas start from wednesday tu aku rs pening2...rs cam nak demam..tp ingat nak bertahan gak smpai hr jumaat memandangkan bnyk keje pastu lak khamis tu ade org nak belanja lunch kat madam's kwan...tp dlm kul 2stgh tu aku dah x tahan, naik g emy, bgtau doc aku fever..staff nurse just check cikai2 pastu aku dok tunggu doctor panggil..hangin tul..lama gile nak tunggu doc panggil..last2 doc dtg kat aku duduk tu, tnya psl flu,fever bla bla bla...tgk2 dpt time off utk ptg tu n mc for 2 days...oho...best nye...tidak ku sangka2 doc tu sunggu baik hati...sangat2 berterima kasih pd doc rudy..lap u..hah hah hah...masuk ofis, kemas2 brg balik awal..yahu..

hr khamis, duk la kat umah..pening+sakit kepala masih x hilang..muka pun bengkak2 lg..heran tul..ubat lgsg x ku sentuh..tgk pun x..bleh jd bengkak gak...huh..org nak belanja dok sibuk2 msg suruh gak aku g madam's kwan klcc.gilos aku nak drvie dgn muka bengkak dgn kepala pening2..xpela...melepas madam's kwan...

jumaat tu hubby lak mc..stress kata nya...huh...so, dukk la kami kat umah tu hr jumaat tu beristirehat..ajmal ttp di hantar ke umah bbsitter nya..heh heh heh..ptg tu g kuar mv..cr brg sikit...

sabtu g wedding kwn hubby pastu singgah umah mama jap...dlm2 x sihat tu bleh lg g wedding...dgn flu yg x ok lg..batuk lg..ajmal pun dr nak hilang dah flu dgn batuk dia, bleh lak jangkit balik dgn aku..x ilang2 lg..sian anak ku itu...

hr ahad ma sampai, g umah abg..dok kat sana sbb abg wat open house+bday party utk dia n adini..penat gile..ajmal lgsg xnak dgn org..asyik nak dukung dgn aku je..penat gilos..ptg tu g open house umah member hubby..tu pun ade gak umah yg x g..bnyk benor jemputan hr ni...











hr isnin, duk umah kemas umah, g pasar, msk2..borak2 dgn ma...mr azam kuar g KJ dgn adiknya...oh ya..ptg tu aku buat roti..1st nak buat roti sosej, last buat roti ala2 mini piza tu..sukanya2..sbb 1st time buat menjd..pas ni bleh buat lg..dah lama benor nya nak buat..tp asyik tertangguh je...erm lupa lak tanya mr azam brp star dia bg utk mini pizza ku itu...heh heh heh...


gelap la lak gmbr mini pizza ku ni...

huh..dah pjg citer ku ini...cam tulis diary pun ade kan..erm..ni ala2 entry lepas gian la sbb dah lama xde entry kan..xpe la kan..janji aku bahagia..hah hah hah...

erm..x sabar nak tunggu sabttu ni...:)...nnti aku kabo ye bakpe aku x sabo...

No comments: