Wednesday, October 15, 2008

open house..

ni nak cite psl open house lak...open house our chairman..dia buat jumaat lepas kat umah dia kat bukit damansara..semua staff dijemput hadir...benornya malas nak g tp bila sal dgn j ajak, aku pun g la...dgn selebet2 ..uish..malu tgk gmbr selebet ku itu...malas nak cakap banyak nnti x pasal2 aku kena..c the gmbr je la erk....

br smpai...jauh tol parking keta...

sapa2 nak g naik bas pun bleh...

j yg poyo....

dgn sal kat salah satu ruang tamu dlm rumah ni...

dgn sal gak kat waiting area..

kat laman rumah....

b'gmbr ramai2 dgn wife chairman..gegor la...

aku yg selebt dgn wife chairman yg anggun....

gmbr banyak dgn sal je kan...dah kata nya g dgn sal..ambik dgn sal je la..xde la malu sgt ambik gmbr sorang...ye dak?puas hati dr segi layanan sbb wife chairman ni ramah sgt...ramah tamah u...

2 comments:

Cik Musang said...

rindunye melihat bas IJN tu...bas baru ke???wah!!!ana gambar dgn shahrizat lg...bile lagi nak join politik ni...rindula dgn staff2 IJN....wpon x bape rindu sgt nk keje sane...hahahahahaa

~ana~ said...

cik musang, hah hah hah...lawo kan bus baru...bagus pun ko x rindu nak keje sini..xde pekdahnya...buang ms ada la...heh heh heh...