Wednesday, November 12, 2008

ceRitA Hr Ini...

fuh..penat lg ni...alkisahnya ai br balik uia gombak..ambik brg adik aku @ kak...kak dah abis blajo dah..brg dia punyala banyak..actually dia plan nak suruh abg aku ngambik..tpnya..abg aku kena g outstation la lak..so, aku la kena g ambik...td kuar ofis kul 12:30 sampai sana kul 1..aku ikut setapak garden tu..sengal tul jalan nya..teruk gile...berlubang2..smpai je sana, seb baik dia dah turunkan semua brg2 dia,so angkut je la masuk keta terus..penuh seat blkg keta comey aku itu..ahaks....bonet lak letak kotak buku dia...

pastu pusing2 dlm uia nak g mkn nasi kedai mamak...parking susah tul..berpusing2 gak la cr parking..last2 dpt la...erm..akhirnya dpt la merasa mkn nasi kedai mamak kat uia ni...heh heh heh...erm..br ku tau kalau cafe kat sini, lepas mkn, kena buang sendiri..heh heh heh..diaorg serve dlm pinggan polistren tu je..cwn pun sama guna polistren...so, kak jd tukang cleaner aku la hr ni...:)

ms nak g mkn tu ada la nmpk tv3 tgh buat pengambaraan pencarian utk pengacara nona..ada la nmpak sapa tu erk yg pempuan rmbt kerinting tu..dulu dia pengacara remaja tu..dia yg tukang tanya2 soklan pd sapa2 nak masuk tu.. tgh cam dia tgh peknen..pastu dgr ada sapa ntah tanya, dah brp bln, dia kata br masuk 5 bln..tp comey je perut dia tuh...

ms balik la aku ikut mls nak ikut jln td, aku ikut jln genting klang..sini ok sikit la jln dia tp x best bila traffic light yg patutnya aku g terus, tp sbb aku dok lane kanan, aku kena tunggu utk org nak ke kanan jln...traffic light utk terus dgn ke kanan tu x sama nyala..utk ke kanan nyala lmbt sikit...ish..keta dah la banyak..nak tuko lane susah sungguh....masuk jln tun razak, jam la lak...erm..sudah nya kul 245 br aku smpai ofis...hu hu hu..seb baik hr ni aku jd "manager on call"...heh heh heh...

erm..tu la serba sedikit cerita di hari ini..gmbr x ambik sbb segan...aku ada ambik gmbr brg2 kak yg penuh kat keta aku tu..tp xnak letak ar sbb buruk sungguh nmpaknya...ye ar..dia letak baju2 dia dlm plastik itam a.k.a plastik sampah (kes x cukup beg la ni)...xpe la entry xdok gmbo pun kan..jnji ade cite.heh heh heh...

No comments: