Wednesday, November 19, 2008

cIteR dI HarI MiNGGu...

ni cite di hari minggu pd minggu lepas..patutnya nak letak entry ni hari senin br2 ni tp dok bz tuko template tu..udahnya, bersarang la sikit entry ni....
ala..tp nya xde cite yg menarik pun..cam org lain gak..seperti hr2 minggu yg biasa jugak...pg sabtu dgn ahad cam biasa g main tenis...tmpt biasa la..um.hr sabtu tu bleh lagi main sama2..ajmal kami letak kat tepi..dia duk main2...tp x lama...dia nangis pas tu..so, dpt main 1/2 jam je..hr ahad tu kitaorg main wall tennis lak sbb takut ajmal nangis lg..aku jg ajmal, mr azam main..gilir2 la...ala..kitaorg ni main pun bkn utk apa..utk kuarkan peluh je..sekejap pun jd la..jogging lmbt sikit kuar peluh, kalau main tenis ni cpt je kuar peluh..tu yg best....
mesti ada org kata, sengal apa kitaorg ni..ada anak kecik pun gatal nak g bersukan lg...ala..lgpun ajmal bgn awal..kul 630-700 pg dia dah bgn, kitaorg kuar dlm kul 8pg..tp kalau dia bgn lewat xde nya kami nak kuar..tgk pd keadaan dia la kan....




pastu, ptg sabtu tu, kami ke klcc....ada home deco exb...dah lama teringin nak pegi sbb nya tiap2 pg on d way g keje, nmpak banner sepanjang jln...excited la nak g kan..tp bila pg...mak ai..ramainya org..pastu sempat survey utk floor lamina tu...erm..ok gak la harga nya..tp survey je la..hik hik hik...pg pun kejap je sbb x tahan ramai sgt org...ajmal pun nak tdo, so, kami pun balik la..






ptg ahad tu lak kami ke ikea..mr azam nak beli cermin..nak hias rumah..huh..kalu ikut kan aku malas lg nak pg..baik tunggu bln 12 ni kan sbb ikea start sale bln 12..tp dia nak gak pg..aku ikut je la...tgk2 bkn takat cermin je di angkut..toilet brush (sengal..ni pun nak kabo), tmpt gantung baju, pastu quilt cover+4 pillowcases....semua tu harga biasa kecuali quilt cover tu dpt murah...okla kan...pakai buat basahan..nnti utk cadar, aku kena cr yg jenis plain la...erm.nnti2la...erm..aku tgk banyak gak brg2 kat ikea dah turun harga sikit.erm bagus la tu..boleh la kami ni org2 kebanyakkan, lebih kerap meenabur zakat di sana..ahaks..gmbr brg2 tu x ambik la lak sbb aku lupos...cuma ambik gmbr ni je..balik je dr ikea kul 930mlm, mr azam terus dok pasang..dia tu klau dtg angin dia nak menghias tu..dan dan tu gak..erm...sabo je la..dan ni la hasil nya..ok x kawan2? erm..gelap sikit la gmbr nya..korang nmpk ke?


No comments: