Monday, November 10, 2008

dAn aKhiRnyA...

heh3x..aku boleh tersenyum hr ni sbb akhirnya kitchen cabinet (KC) ku sudah siap...well..i letak gmbr ni, bkn nak menunjuk2 or nak bermegah2 tau..ini hanyalah utk berkongsi idea dgn reader2 semua tentang idea utk deco rumah korang semua...

actually, kami (aku dgn mr azam) dah duk umah ni 1 mac hr tu...tp x buat apa renovation pun lg..ye la, kalu nak buat renovation, kami kena sewa umah lain lg, duit lg kan..so, kami pun plan buatla sikit2 renovation tu..duit pun xla mengalir laju sgt..ye la..kami bkn nya org berduit sgt pun kan...so, ni la renovation pertama kami buat..

utk kc ni dah merata2 tempat kami survey, tempat ni la yg offer paling murah..LEGEND KITCHEN CABINET & SUPPLIES SDN. BHD. tu la nama comp. tu...lokasi dia kat Bndr sungai Long, Kajang..jauh kan..tp xpe ar..dia x kisah..smpai mn2 pun dia akan g..servis dia ok la..mmg puas hati..ofis dia ni sekali dgn kilang pastu ada show room gak..kalau tgk dr luar, x sangka betul kat dlm dia cantik gile show room dgn ofis dia..mmg puas hati la..

utk kc umah aku ni, aku buat kecik je..almaklumla, no bajet utk pecah yard blkg tu, so, kc pun kecik je la jd nya..x kisah la..janji kami bahagia dgn apa yg kami buat kan..heh heh heh..apa la aku mengarut ni kan...dah la..layan je la gmbr2 kc aku ni....





3 comments:

itangmanih said...

nice..simple..lg cool kalu beli 2 bar stool kt ikea & letak kt bar tuh..hehehe...leh ajmal 'daki' nnt bile nk mkn bubur...hehehe

~ana~ said...

simple je kan kak..xpela..tu je termampu buat..heh heh heh..mmg dah plan nak g jenguk ikea cr bar stool..heh heh heh...

MadianiMamat said...

wahh...mantap nau umah die skang..x sabo nak melawat..huhuhu