Monday, November 17, 2008

NeW TemPlaTe

hi korang...cantik x template br aku nih...heh heh heh...akhirnya berjaya gak buat template sorang2..1st2 cuak gak bila tgk adsense aku hilang..tp bila tanya shukor (ni x kira mintak tlg kan..:)..)oo..rupa2nya yg ni aku kena lotak balik code dia...erm..okla tu...benornya xtau nak pilih template mana tp nya bila dah lama2 memilih template udahnya aku bosan..maka harus la dipilih jugak....so, template ni la yg menjd pilihan..xpela..nnti2 kalu aku free, aku tukar lg kan...

utk kali ni aku pilih template kat sini ...banyak choice gak..tp tu la..dlm banyak2 choice tu aku jd rambang mata smpai xtau nak pilih yg mn satu..last2 pilih je yg ni..amacam kwn2..cantik x template br ai....heh heh he...komen la sikit ye... :)

1 comment:

Cik Musang said...

okla ni..cantek gak pe...