Monday, November 24, 2008

pAPpa RicH

sabtu lepas, pas main tenis, mr azam ajak bekpes kat pappa rich located at bndr sri permaisuri..actually dr last week lg kitaorg nak mkn kat sini tp last week dia x buka lg kedai nya..diaorg start niaga kul 10pg...tu pun sabtu br ni kitaorg abis main tenis awal, so, aku g pasar pagi jap kat bndr tun razak pas tu terus g mkn...



erm...malu tul aku sbb sampai2 je tgk org pakai kemas2 x mcm kami ni...aku lg la selebet gile dr mr azam..pakai selipar jepun je..tp selamba je la..dah masuk, xkan nak kuar balik kan....yg best nya babychair dia, made in IKEA...yg color putih tu..sonok je ajmal duk situ....



ok..cite psl menu lak..aku order coffee dgn roti bakar with kaya+butter



mr azam lak order teh ais dgn roti nan with chicken curry...



utk makanan2 ni aku bg 5/5 bintang...sedap..naan dia lembut sgt...

tp utk roti bakar tu, aku lg suka kat village park,uptown damansara..tp ni x bermaksud yg kat sini x sedap..sedap jugak....

total kami makan hr tu lepas tax, rm17.65...fuhh..bleh tahan kan harganya semata2 utk bekpes...mr azam dah plan nak dtg lg nak order menu lain..aku lak..erm...bleh la kalu nak dtg lg....heh heh heh...oh..lupa nak cakap...kami ada order air suam utk ajmal..u know..segelas air suam harganya rm0.60 you.....erm..kalu aku tau,aku abiskan air tu..ni suku gelas pun x luak..hu hu hu...


No comments: