Wednesday, November 26, 2008

YeAy..yEaY...

heh heh hehh..akhirnya ajmal irfan dah pandai duduk dengan sendiri nya...gumbira tul hati ku ini...hilang rs kerisauan 2-3 hari ni pasal ajmal yg x berapa sihhat..ptg semlm bila ambik dr babysitter, dia bgtau..dia dgn husband dia lak yg terlebih excited cite kat kitaorg....heh heh heh..sgt gumbira hati ku ini...even aku bukan org pertama tgk dia duduk, tp xpe la..stp apa jua benda baru ajmal dapat, aku sungguh gembira..biar pun aku rs ajmal ni cam lambat sikit development dia..tp xpela..x semua perkembangan baby tu sama kan....erm..hr ahad tu pun aku perasan gigi dia dah kuar sikit..alhamdullilah...




No comments: