Tuesday, December 30, 2008

BaLik Kg....

aku balik kg again..tp kali ni hanya aku, ajmal, abg, adini dan kak...kakak ipar ku dan mr azam tidak ikut...balik kali ni pun sbb nak melawat mak su yg sakit...

kami bertolak pg sabtu dan pulang semula ke kl ptg semlm....best gak balik kg kali ni..amie pun cuti, so rs best sikit sbb semua ahli keluarga berkumpul..tp terasa gak dgn ketiadaan 2 org menantu ma dan ayah....
balik kali ni x banyak jalan2..just duk umah pastu g hospital melawat mak su...erm..apa ye nak cite psl balik kg kali ni..erm..hr tu lepas melawat mak su, kitaorg 1 familr g keluar mkn ikan bakar..sorry to my SIL dan mr azam, sbb kalau time kita kumpul ramai2 xde pun nak mkn kat luar..ni time diaorg x balik tu la kitaorg mkn kat luar..heh heh heh...unexpected sbnarnya..last minit punya plan...

huh...kedai makan 'cokia' gile...sesat barat kami cr kedai gara2 si kembar xtau kat mn kedai tu sbnar2nya...padahal kedai tepi jln je..last2 dah fed-up, patah balik, seb baik ms on d way balik, jupe kedai tu..hu hu hu...servis dia masyaallah lembap gilos...dah nak abis air aku minum, adini pun bosan..ke sana ke mari..yg lain2 xtau la smpai brp kali jenguk ke dapur dok intai makanan...pastu lak mak cik aku br balik dr kl, tepon dok order makanan suruh bungkus lak..erm..harap2 nnti yg kami bungkus x kena tunggu lama..erm..seb baik x kena tunggu lama...gmbr full ikan bakar x sempat snap..tp mmg puas hati la ikan bakar tu...sgt sedap...

muka2 kebosanan tunggu mknan smpai..










ikan2...


muka2 yg syok makan..




total kami mkn mlm tu rm124...nasi putih 7, air biasa2 7, tomyam campur 3, sayur campur 2, ikan bakar 5 ekor(1 besar, 4 sederhana), nasi goreng 4...murah x?murah kan....

4 comments:

itangmanih said...

huhuhu...INI TIDAK ADIL!!

~ana~ said...

hu hu hu..rilek..rilek kak..nnti kita g makan....hah hah hah...

itangmanih said...

xnk...dh merajuk dh...huhuhuuh

eryn@mama tisya said...

amboi lama tk update fp rupanye dh ada blog ye..lama tk tgk muka ajmal..makin bolattt