Monday, December 22, 2008

CoNgraTs ILhaM...

ni citer ms balik kg hr tu gak..my classmate ms sek rendah dulu kawin...nur ilham..skrg ni dia keje rtm angkasapuri..suami dia lak br habis study kat kuittho (kalau x silap aku)..sibuk berbual psl kwn2 lama, x sempat nak interview psl husband dia banyak2....actually malas nak g..tp bila ma ajak temankan dia, aku pun g la..aku capai je bj raya sbb x bw balik bj kurung lain..ajmal lak aku x sempat tukarkan baju..sian dia..pakai baju duk umah je g kenduri kawin..heh heh heh..ala..lgpun kenduri tu selang 5-6 buah rumah je dr umah aku..kalau bw keta x sempat tukar gear 4, dah smpai dah...hu hu hu...ms aku smpai ni pengantin laki x smpai lg..aku malas nak tunggu pengantin laki, so jd nya xde la nak ambik gmbr diaorg bersanding....hu hu hu...
cantik kan color dia pakai tu..rs cam nak bersanding lg sekali dgn mr azam..ahaks...dia ambik kat mak andam yg aku ambik dulu gak..kak amy, kat pengadang baru tu...erm..sentuhan kak amy dgn kak ida masih berbisa lg..mantap gitu...enjoy...

me,ajmal & pengantin

pengantin buat2 ayu

ajmal pose kat katil pengantin

pelamin

pelamin lg

brg2 hantaran..

No comments: