Wednesday, December 17, 2008

Jom MakAn

hah..kali ni cite psl mkn la plak ye...hr isnin br ni mr azam ajak mkn luar..pk punya pk kat mn nak mkn, last2 mr azam suggest g santai..restoran santai, located at bandar sri permaisuri..x jauh pun dr umah kami..dekat dgn hukm..kat sek men sains selangor...dekat gak dgn tasik sri permaisuri..sblm ni kami dah pernah dtg sini n try their tomyam..but x memenuhi citarasa kami...tomyam kat ali tomyam gak yg best...so, kali ni kami try western food lak...aku mkn chicken chop+horlicks panas, mr azam ambik fish n chips+nes ais....food not bad la..boleh la mkn..but x leh lawan kat chop n stik (kapal) kg baru. mkn kat sini mmg santai..relaks je rs..tambahan lak kat area tasik kan tmpt ni..rs tenang je..alunan lagu yg diaorg pasang buat kita rs rileks je..x caye? korang g la..tp kalau korang x rs tenang, jgn salah aku lak..lain org lain rs nya..ye dak?so, skrg..jom cuci mata dgn gmbr2 mknan ye...dan juga gmbr2 restoran tu...enjoy..



cantik kan lampu nih..

suasana restoran

nes ais & horlicks panas


fish n chips mr azam

chicken chop ai

No comments: