Tuesday, December 16, 2008

SaLaH No. La...

aku xtau la kenapa..telefon kat ofis aku ni kerap sgt berbunyi pastu org tu akan cakap cam ni..

pemanggil; hello, bank rakyat, bahagian pinjaman saya nak tanya brp baki loan saya
aku; ni rumah mayat hospital kuala lumpur..
pemanggil; oh ye ke..saya bercakap dgn hantu mana ni..
aku; hantu raya
pemanggil; oh sorry ye salah no..


heh heh heh..aku xtau la kenapa..selalu sgt org call kat tmpt aku ni pastu ingat aku ni bank rakyat..adoi la..dialog kat atas tu dialog sebentar td...kadang2 kalau cina yg call, terus dia letak...aku dgr, bg diaorg suwei(betul ke aku eja ni) sikit kalu diaorg telefon ke rumah mayat ni..ye ke erk?apa2 je la....aku mengantuk sungguh ni...hu hu hu....

No comments: