Monday, January 5, 2009

cAmPur aDuk...

erm..bosan ke?x bosan..keje banyak..tp malas nak buat sbb nya, pg td x sempat bekpes aku sudah dikerah buat keje...seb baik perut ku xde la lapor sangat..kalau x mau aku mengamuk pg2 buta..aku kan pantang kalau perut lapar..mesti mengamuk x tentu pasal..erm..ntah apa2 aku ni kan...jd kesudahnya, aku malas nak buat keje..baik update blog..td nak letak cite lain tp bila tgk keadaan aku skrg ni, jd lain lak cite yg kuar kat blog ni..layan je la...janji ada entry..ye x?camana ye aku nak mintak maaf atas kesalahan yg aku buat semlm tu..dah la melibatkan org tua..erm..haru betul..dr semlm asyik dok pk, apa aku patut buat..apa tindakan aku kena ambil..susah gak ye..ni la kata org, terlajak perahu boleh di undur, terlajak kata?...buruk padahnya...hu hu hu..mau nya aku rs hidup ku x keharuan selagi mende ni x selesai...camna nak selesai?sapa nak tlg aku?mau ke dia tolong aku lepas dia tau apa yg aku buat kat dia ni?huwaaa...mati kering la cam ni...erm..banyak mende nak pk, banyak mende nak settle...adoi..bila la nak kaya ni ye...td check kat akaun 'tu' br dpt rm1.01...setelah sekian lama br dpt banyak tu..tp ok la kan..bersyukurlah dgn apa yg dpt..biasa la manusia ni kan..xpernah nak cukup dgn apa yg ada...erm..akaun lg satu tu..lg la malas aku nak check..aku dok terpk, cmna la diaorg bleh dpt smpai riban2 tu ye?adoi la...salute sungguh la...apa lg aku nak ngomel ye...erm..dah la..nnti korang bosan lak bc entry aku yg apa2 ntah ni ka...nnti esok aku letak entry bergmbr sempena menggantikan entry hr ni yg xde gmbr ye...

No comments: