Friday, January 23, 2009

cuti2...

uish..hr ni dah hari jumaat...yeay yeay..esok cuti sampai selasa...apa plan korang semua?
hah..aku?aku nak melepak kat rumah je..melayan ajmal..gomol2 ajmal..gigit2 ajmal...x sabar rs nya nak cuti...so far mmg xde plan lg nak ke mn2..dan kalau bleh mmg xnak ke mn2 pun sbb nya...aku nak rehat ok...aku sungguh penat..dr bln 12 hr tu aku rs cam x de cuti..erm..tp dgr2 nya cam mr azam dah plan nak g wedding kwn dia kat senawang ahad ni...adoi..malas nya..xkan xnak ikut lak kan..nnti apa lak kata dia...merajuk kan lg susah aku...tp xpe la..sbb senawang tu kan dekat je...erm..apa lg nak buat cuti ni ye..rs cam nak msk2..dah brp hari dah aku dok pk apa nak masak time cuti ni tp satu apa pun x terlintas di hati..maka nya, tunggu je la mr azam request nak mkn apa....hu hu hu.....entry kali ni xdok gmbr sbb nya xtau nak letak gmbr apa..xpe la..janji ada entry kan...oklah..bye bye...selamat bercuti, hati2 memandu kepada sapa2 yg nak pulang ke kg or nak g bercuti...happy chinese new year....wallah....

1 comment:

Cik Musang said...

yeay...aku xtend cuti shari lg smpi ari rabu...hepi holidey to u...