Friday, January 30, 2009

-happy holiday-

wallah...hr ni hari jumaat...esok lusa cuti..pastu isnin dpt cuti lg...waaa....best nya....minggu dpn pun sama..isnin pun cuti gak...nikmat rs nya...kan best kalau sokmo gini....pd sapa2 yg x dpt cuti isnin ni dgn isnin dpn tu, jgn jeles ya...heh heh heh....setakat ni ada 1-2 perancangan nak buat minggu ni...tp xtau la jd ke x nya....hopefully la jd...oh ya..korang jgn lupa utk terus singgah ke blog aku ni sbb banyak lg cite yg aku x cite...ada yg dah duk dlm draft, ada yg br nak draft..kalau sempat edit, nnti aku buat auto publish ya...so, jgn lupa ya..terus2 la jenguk teratak aku ni...babai...selamat bercuti.....

2 comments:

itangmanih said...

cepatnya babai...br kul 11 pg..hehehe

~ana~ said...

xpe ar..nak kasi naik kan skit mood cuti tu...heh heh he...