Friday, February 20, 2009

~EyE CentrE HUKM~

semlm 19hb, aku dan mr azam cuti..sbb nak bw ajmal g hukm..kan ke hr tu ada cite psl mata ajmal kan..so, ni nak bw g pakar la plak...sampai hukm kul 8..mak oi...ramai gile org kat oftamologi tu...rs kalau bw tingkat 7 kat specialist, xdela ramai bebnor org nya..tp dah dr firdaus suruh bw hukm..erm..ikutkan je la...kitaorg duk tunggu turn kul 10 br dpt...pastu bkn cek pun...hangin je..pas tu refer pd doc. lak...doc. cek, dia kata tunggu bila umor sethn lak..adoi...sia2 je dtg...tp xpe la..demi anak...so, bln 4 ni ada follow up balik....pastu dia nak check gak mata ajmal ni, sbb semlm aku bgtau ajmal cam xtahan silau..kalau bukak lampu je mesti kelip2 mata dia..kalau ambik gmbr pakai flash pun cam tu gak...doc. kata anak mata ajmal mungkin kecik sikit, so, bila cahaya yg masuk ke mata banyak sgt, tu yg dia kelip2 mata dia tu..doc. kata kalau confirm anak mata dia kecik, nnti kena pakai spek..hu hu hu..mr azam kata "huh..x hensem la ajmal nnti".. duk tunggu turn punya la lama tp bila tiba turn, diaorg check, kejap je,,ni la aku fed up kalau nak g jumpa doctor..x kira ar, ajmal ke, aku ke, mr azam ke...time nak jumpa doc.,sokmo gini...hu hu hu...so, lepas tu, kami hntr ajmal g umah bbsitter, kami meneruskan projek x dirancang kami...hah?projek x dirancang?tunggu..next entry aku cite ye...:)


2 comments:

itangmanih said...

semlm 19hb laa..
next week JCard x cuti ka?

~ana~ said...

x cuti kot...xde mende la nak beli...