Tuesday, February 3, 2009

~new gadget~

hah...entry sblm ni aku ada bgtau kan, kami mencr new gadget for mr azam..actually kami ke sungai wang plaza, bb plaza, dan tmpt2 yg seangkatan dgn nya la...dgn tujuan x lain x bukan utk survey PS 2 for mr azam...dah lama dia nak menda alah ni so, aku plan nak bg la kat dia..ms sebeday dia hr tu pun aku x bg mende2 pun sbb x cukup duit lg nak beli menda alah ni...so, la ni dah cukup duit, bleh la kan...
awal2 nya nak survey je tau..oleh kerana bajet pun ciput, so aku ingat kan nak cr yg 2nd hand kat mudah tp bila dah tgk2 survey, dan lepas dipujuk oleh mr azam (jahat tau dia ni...dok pujuk aku..heh heh heh)...maka aku pun beli la PS2 tu utk mr azam...yg baru occay...fully modified..adoi ajmal..tlg mama...papa dah bankrupsi kan mama......tp xpe la..sekali sekala utk org yg kita sayang..x salah kan....
erm..mesti korang kata kami ni ketinggalan kan..org dah main PS3, PSP...kami br terhegeh2 nak beli PS2..xpe la..nak buat camna..tu je yg termampu skrg ni..nak beli PS3 @ PSP tu mmg aku x sanggup la...apa2 je la janji mr azam happy...
tp mr azam mmg happy sgt2 la aku tgk...tp aku dah warning awal2, xleh kacau waktu siaran tv yg biasa aku tgk dan jgn abaikan aku dan ajmal bila dah main menda alah ni, kalau x aku jual balik kat mudah...hah hah hah...so far..so good la.....



PS2 bersama model nya...

5 comments:

itangmanih said...

xpa..pasni tuntut kt mr azam lak..bg dia muflis jugekkkkk...wakakakaka...huhu..i need a new gadget too...hpku sudah pekak lor...org x boleh dgr wa ckp..huhuhu

~ana~ said...

apa lg...kasi itu papa adini muflis lak...hah hah hah...

itangmanih said...

papa adini buat x tau ajer...dia suh guna HP akak yg lama tu...huhuhu

nor said...

Bestnya Mr Azam dapat isteri baik punyer macam ni. Ajmal dah pandai buat apa dah? Kak Yong skrg ngajar kat johor

~ana~ said...

itangmanih-huh..papa adini sungguh kajam..hah hah hah..

nor-nor,ajmal skrg dah bleh meniti..xtau la bila bleh stand sendiri pastu terus jln..heh heh heh..hu hu hu..bnyk gmbr kat fotopages nor xleh nak view..kat ofis ni block..xleh tgk naem comey..