Tuesday, March 3, 2009

MedaN MuaRa IkAn BaKar-KLanG

sgt bz..x sempat nak tulis blog...banyak cite tp kena buat ikut step la...

korang ada x tgk majalah 3 yg minggu lepas..pasal cendol leman dawi kat seremban n medan muara ikan bakar kat klang....
gara2 dua tmpt mkn tu kuar tv, ahadnya tuh mr azam beriya2 ajak g klang mkn ikan bakar...actually dulu abg dgn akak pernah bw aku g sana..tp tu dah bertahun2 lepas, aku pun ingat2 lupa tmpt tuh...so, ptg ahad tu, mr azam beriya2 la bw kami g klang..seb baik jumpa tmpt tu...layan je gmbr dulu..mls nak taip banyak2...
komen; biasa je mknan dia..yg best nya sbb dia freash...to me...agak mahal sikit la...tp apa2pun ok la kan sbb dpt gak merasa....dgr cite kwn aku, tmpt tu ikut gak..kalau g kena time tukang msk best, ok la...kalau x..erm...rs la mcm kami rs..sotong celup tepung terover masin, siakap sweet sour yg ala kadaar je..erm..apa2 la lg..malas nak cite banyak...total aku mkn hr tu, rm76..lg satu kan, ms tu aku order horliks suam, kaq order horlicks ais, makanan dah nak habis, air x smpai lg...bila tanya waiter/waitress kat 15 min br bg respon horlicks dah habis..apasal la tunggu org tanya br ko nak bgtau..last2 order air biasa je..tu pun ambik ms gak nak smpai..sedikit hangin la aku ptg tuh....pastu tisu basah pun caj rm0.30...tambah lg sedikit hangin aku....heh heh heh...

2 comments:

itangmanih said...

oo..pi x ajak kitorg...uhuuu..lama x mkn kt Muara..last pegi ms b4 kawin kot...wakaka..ari tu member ajak mkn sana,tp x pi2 lg..tu la,masakan biasa jer kt sana tp seafood fresh la..tp akak suka sotong grg tepung dia...

~ana~ said...

kak...ingat mmg nak ajak..tp kot2 deme ada hal...dah la tu..kul 3 stgh decide nak g, kul 4 dah kuar umah...jom kita try g yg kat sepang tu lak...apa ntah namanya...lupa..tp ala2 sini gak la...