Thursday, May 7, 2009

~ajmal irfan~

hai semua.....
kembali lagi dengan citer ajmal irfan lak....
dah lama x cite pasal ajmal kan....

~ajmal dah bleh jln skrg ni...ms dia umor 1thn 2minggu tu dia start jln...sgt happy ok....
~gigi dia dah bertambah 2 btg..so, jd la 6 btg.....
~dah makin lasak, asyik nak meronda je satu rumah....
~suka memanjat..sofa, katil, meja..apa yg dia rs bleh panjat...dia panjat...
~dah campur susu..sbb susu mama dah kurang...skrg ni ajmal minum snow f..br2 ni tuko snow p tp sembelit lak....so, minum la snow f balik....
~pantang tanya mn kasut, terus dia jalan ke pintu, nak ambik kasut...
~pantang kuar umah, mesti nak pakai kasut...
~pantang dgr lagu mesti tangan gerak2 pastu kepala dok teleng2...huh!....
~kalau weekend x kuar umah, mesti dia sibuk ambik kunci nak g buka pintu ajak g jln....
~sgt xcited kalau tgk binatang2......
~oh..yg x tahan...anak bujang ku ini sgt pemalu kalau jumpa 1st time jumpa kanak2 lain....
~makan still banyak lg..minum susu pun banyak...tp dah kurang minum air kosong..adoi la....


ni ada sikit2 gmbr ajmal...ingat nak edit tp x ingat la kat mn web yg bleh edit gmbr....








No comments: