Monday, May 18, 2009

~erm......lupa lak~

ni kenduri last week...yg hr sabtu yg aku ada cite dlm entry lepas yg mr azam kena g shah alam, akad nikah cousin dia..aku lak ke desa tasik kenduri anak cousin mak aku....aku dah lupa la nama pengantin2 ni...actually diaorg ni buat kenduri serentak..dua2 beradik lelaki, so senang kira buat je satu majlis...jimat pun jimat...time ni aku rs cam duk kat kg lak sbb kebanyakan sedara mara aku turun kl utk menjayakan majlis ni....
aku lak bleh sengal, rupa2 nya cousin mak aku ni duk satu taman ngan mak mertua aku..haish..mmg aku akan lalu depan umah dia tiap kali aku g umah mak mertua aku...mak aku pun dah bgtau sblm ni tp aku ingatkan taman lain...hish..sengal aku ni....
okla...tanpa membuang masa, jom kita layan gmbr..actually gmbr2 ni dr kamera abg mie, dok tunggu dia hntr gmbr2 ni la yg jd nya ambik sedikit ms utk kuar kan cite ni.selamat mencuci mata...enjoy..:)

pelamin

pengantin pertama-si abang

pengantin ke-2-si adik(sorry,gmbr gelap sikit)

ma dgn anak2 dan seorg cucu

ajmal dgn pok mi, dayang ain dan dayang alya

ajmal dgn mok chiq

ajmal dgn mama..kurus x ai?..(ayat riak..:))...

ajmal sorang2 lak...

2 comments:

mama tisya said...

mama ajmal mmg kurus tp tklama lg mok2 blk cz perut akn membesar dan membesar...

MadianiMamat said...

hahaha..ambe pah dok igt nk wat masuk gambo pengantin..kih3