Monday, May 25, 2009

~kolek cafe~

hari jumaat br ni, pas ambik ajmal, aku dgn mr azam sgt la buntu memikirkan nak mkn apa for dinner mlm tu...dah xtau nak mkn apa...mr azam asyik dok kata nak mkn lain dr yg lain..tp bila aku tanya, dia pun xtau apa yg lain dr yg lain tu..last2 pusing2 kat bndr sri permaisuri, mr azam ternampak la satu kedai ni...dia kat deretan shop lot yg br kat bndr sri permaisuri tuh..

so, kami pun masuk la ke kedai tuh..tgk ade promosi utk asam pedas..mr azam pun order la asam pedas yg set....aku lak order nasi goreng paprik...utk air, sbb dlm set mr azam dah ada air sirap, maka nya mr azam pun order la milo dinasour utk dirinya..sah2 la aku yg kena minum air sirap tuh..tp aku x kisah pun sbb lately aku mmg suka minum air sirap.....:)..so ni la menu2 yg kami order tuh....


milo dinasour dgn air sirap..


set asam pedas ikan pari....

nasi goreng paprik

ajmal yg sgt berselera mkn ns goreng paprik..

taste nya boleh tahan la..agak sedap....asam pedas sgt kaw ok....ns goreng paprik pun sama..sgt sedap...total mkn mlm tu rm15..ok la kan...pas ni bleh la dtg lg...:)

1 comment:

itangmanih said...

teringat asam pedas melaka...yummy