Friday, June 5, 2009

dah lama rasanya tgk nama ku kena tag eh..tag ke award erk?.. kat blog afne..tp sbb bz+x sihat..postpone la..hr ni rs free sikit bleh la buat.....



1. Copy badge "2008 Cute Blogger Award" di atas untuk diletakkan di blog anda.




2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda

dpt award ni dr afne . ibu kepada hana humaira dan tgh pregnant anak ke-2..duk satu apartment dgn aku.tp kenal kat forum...

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya.. (anda di-tag!)

1. suka baca novel tp x suka beli novel...bleh gitu..:)
2. suka dgr radio...
3. suka surf internet..bc blog org...:)
4. suka lepak2 umah habiskan masa dgn family...
5. suka bw keta laju2...:)..kepuasan kan...:)
6. dah 2 thn duk kat desa petaling
7. pemalu utk awal2nya tp bila dah kenal peramah...erm..ye ke..:)
8. seorg yg mempunyai suara yg amat lantang...:)
9. seorg mama kepada seorg anak bujang dan sedang mengandungkan anak ke-2
10. suka bergossip..bergossip ke bz boday..:)


4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog anda.
1.chiq..

2.akaq..dah lama x update blog kan...

3.kak mona..hah..akak pun sama kan...

4.sue..ko pun sama sue..bz sgt ler tuh..

5.nanaamrul pcm

6. kak diana a.k.a mama adam mukhriz...erm..kak diana ni bc ke erk blog aku nih..xpela..janji cukup 6...

2 comments:

Diana@Mama Adam Mukhriz said...

ana > TQ tag kita .. kita dah pernah buat tag nie .. he..he.. btw kita dah lama dah tutup FP tue .. dah lama dah pindah ker blog ..nanti singgah2 yer

~ana~ said...

sis diana>oo..aka dah pernah buat erk...xpe la kalu gitu..sj je letak nama akak tu..sorry la tersilap letak add fotopages lak..:)