Friday, June 26, 2009

~flip flap~

cantik x?...:)

org lain dah berkurun ada menda ni..aku br je terhegeh2 nak beli....

dah lama teringin sebenarnya, since thn 2007 kot..sblm aku kawin...ada nmpak dlm kereta member aku, john...tp cr punya cr x jumpa...pastu bila dah jumpa..mak oi..mahal rupanya mende alah ni...dlm rm25++ gitu...

pastu br ni ada terbc kat blog mana ntah, dia cakap kat jln pasar murah..rm10 aje..kebetulan last week mr azam g jln pasar, so, suruh dia cr+beli kan...tp cakap awal2 dgn dia, kalau lebih dr rm10, jgn beli..ahaks..berkira betul aku ni kan....ala..bkn apa..takat benda alah mcm ni xkan nak beli mahal2 kot....dia kata kalau kat kedai area tuh rm12...tp kat tepi kaki lima rm10 je...
ajmal kenkdg selalu nak main dgn bunga tuh...adoi la..kenkdg cacat la jd nya sbb dia nak bunga tuh..kang kalu x bg..nangis...hu3x...

2 comments:

Sity Sha said...

me have one.i think more cute than yours,hahaha
but now i think it almost 'nazak' dah.ape taknye,everytime bwk my nieces jln2,mmg tak sah kalo dieorg x ketuk2 mende tu..eeii geram tul.kalo ckp kat dieorg,do not touch,ok.pastu di balasnye,why cannot touch..eeiii

~ana~ said...

oho...cik ct, hr tu awal2 dia nak flower tuh..k, fine..i cabut then bg je bunga tu..now..dia nak seketul dgn apple tu..hu3x..terpaksa bg..kalau x..meraung....