Wednesday, July 15, 2009

~bermula lah episod baru...~


dulu di entry ini , ada cite psl 2 org technician yg nak transfer dept. tu kan...

maka..hari ini bermula la episod baru..di mana, mereke berdua telah confirm transfer ke dept lagi satu tu effective today...maka..bermula la jugak episod sibuk saya...paper work yg selama ni mereka buat, mmg saya la yg kena buat nya..x kisah la kan sbb sblm kedtgan mereka ke dept ni pun, saya yg buat keje2 tu...skrg ni beban keje pun dah bertambah..ms utk bergosip+mengumpat bersama rakan2 ofis menjd sedikit sukar la...:)...erm..bos tidak mahu menaik kan gaji saya kah? .....

xpela..setakat ni bleh handle lg la...bkn nya x biasa pun...tp tu la..nak cuti2 malaysia pun menjadi sedikit susah la...erm...dan yg lebih malang lg bg bos saya, apabila bln 11 & 12 nnti, kedua2 staff perempuan nya di dept. ini akan cuti bersalin...hah hah hah..sian boss kan..tu la..suruh naik kan gaji saya, xmo..:)

ofis saya menjd sedikit suram pd hari ini...kekurangan 2 org staff menjd kan ofis ini seperti di langgar garuda...tiada lg teman utk bergosip (even diaorg lelaki, dgn diaorg pun saya bergosip tau..:)..)..tiada lg teman utk bergurau senda..hu hu hu...

menjd sedikit emo pd ptg ini..(:

No comments: