Friday, July 17, 2009

~bila kaki ku gatal~

keh keh keh...
bila kaki ku gatal mau ke sogo...
ku gagah kan jua...
even rehat sejam je...

ni cite semlm la...
pg tu tetiba hati melonjak2 nak cr maternity pants..
sbb ms pregnant kan ajmal, x banyak pun beli maternity pants..2 helai je...
serius..x tipu..lgpun dulu ms pregnant kan ajmal rs nya perut x besar sgt,
so banyak bj kurung bleh muat...
tp kali ni br nak masuk 6 bln rs banyak bj kurung dah jd sendat....

makanya bila kaki ku gatal..
ku terpaksa garu la...:)

kul 1250, kuar ofis..g sorg2 je..aku kan, kalu nak kuar cpt2 ni..x suka berteman..
sbb nya bg aku..kenkdg berteman ni bleh melambatkan....
niat ku hanya nak cr maternity pants ok...
kul 0110, smpai sogo, terus redah ke bhgn maternity...
nasib ko la ana, bhgn maternity tu sekali dgn baju budak2...
pas pilih pants tuh, tgk lak kat east india kids tu ada sale..tp banyak bj pempuan..erm....
ambik jeans utk anakanda selai..tgk2 jam dah kat kul 2..ish x sempat nak cr bj kat dia...
xpela...nnti2 la...

pas bayar, g menapau makanan jap..

pastu terus balik..kul 0230 smpai ofis..heh heh heh..
seb baik bos x perasan aku masuk lmbt...

ni la hasil rembatan tu...seluar ajmal xleh nak tayang lg sbb cadang nya mau buat raya..:)..


dpt less 70%-jd nya, rm38 brp posen ntah...
ok la kan..selesa je rsnya..
dia bkn jenis yg bertali tu..
tp jenis getah, bleh tarik, pastu butangkan...selesa..:)
ada 2 yg berkenan tp color sama je..material je lain...
rembat satu je la..lg pun niat nak cr color itam...xpe la..nnti2 bleh cr lg..

No comments: