Wednesday, July 29, 2009

~dah muncul..~

korang dah tgk ke belum duit rm50 br? sedikit cam duit rm1 kan...baru ni withdraw duit kat atm kat ofis ni, semua kuar duit br....

tp tgk bila mr azam bg duit kat aku, still duit lama...aik..dia keje bank pun x dpt lg duit br...

apa motif letak pokok kelapa sawit tu erk..mmg la kat negara kita ni banyak pokok kelapa sawit, tp kan..benda2 lain pun banyak lg kan...erm....apa2 je la kan...eh..br perasan gak..duit rm50 lama tu, ada gmbr pelantar minyak..agaknya dok gilir2 kuar gmbr perusahaan komoditi negara kot...

erm..apa2 je la....tgk sekali imbas cam duit rm50 lama tu lg besar, tp hakikat nya, sama besar je...pas ni kena simpan duit rm50 lama at least sekeping..buat kenang-kenangan..keh keh keh....


ni la rm50 yg br...

ni lak duit lama....

yg rm50 lg lama tu korg ada x? dulu aku ingat nak simpan, tp ms dulu aku x sempat sgt pegang duit rm50 tu...ye la dulu zaman kecik2 mn ada pegang duit banyak2...aku ni org2 kebanyakkan je..dpt duit rm10 pun dah mujur...keh keh keh....

4 comments:

.ib. said...

sebenarnye duet 50 bru tu dh penah kluar sebelum ni, utk keluaran terhad edisi merdeka 5o tahun tahun 2007... tp beza yg limited tu dgn yg bru skrg ni, ade words 50 dekat bahagian atas kanan belah belakang duet tu... n tahun kemerdekaan malaysia ade di print gak... hehe saje kongsi...

Zura said...

Hai..salam perkenalan...

~ana~ said...

.ib. -oo ye ke ib..erm..i x ingat la...:)...anyway, thanks for ur info...:)

zura-hi zura, salam kenal gak...:)

Nana said...

lom dpt lagi duit baru ni