Monday, July 20, 2009

~dinner @ Palace of Golden Horses~

jumaat br ni kami ada dinner....
my family in law ajak dinner kat Palace of Golden Horses(POGH)...
sempena...menyambut kepulangan my SIL dr France....
my SIL ni tgh buat phd kat sana....
tp ni dah abis kat sana, sambung buat kat usm lak...

owh..dah lama x mkn kat POGH ni....
sgt xcited..heh heh heh....

balik keje jumaat tu, kemas2 bj kain semua sbb mlm tu kena tdo umah PIL...
mr azam dgn ajmal dah mmg duk sana dr pg sbb mr azam kan off day hr tu...
maka nya, lepas buat 2x laundry, siap2..pas maghrib, aku pun kuar terus ke POGH...
smpai2..terus la mkn2...tnggu apa lg kan...

tp malangnya, pd mlm tu..(based on my opinion la...)
makanan nya sgt kureng...
diaorg hidang kan makanan arab pastu semua2 la menu dr timur tengah...
choice sgt la terhad..percaya @ x, aku mkn hanya la satu round sahaja...
pastu terus mkn dessert....seb baik dessert ok gak la...
sbb maknana kureng, aku pun terus xde mood nak ambik gmbr makanan...
so, layan je gmbr2 ini ye...banyak lg gmr sbnar nya tp malas la..:)
ajmal takut tgk kuda nih..:)
ajmal n papa...
ajmal n me..:)
erm..malang nya..sebahagian lg gmbr2 yg berada di dlm camera, x dpt di transfer di sebabkan ketiadaan kabel...makanya, hanya dpt menjamu mata dgn gmbr2 di atas je la ye..:)

2 comments:

itangmanih said...

oo dia dh blk for good la ye...

~ana~ said...

ha'ah..pas ni dah xde nya g sana lg...tinggal satu sem lg kat usm(kalau x silap)pastu nak kena buat viva tu gak...