Wednesday, July 8, 2009

~gmbr lak..~

semlm dah janji nak letak gmbr kan, so hr ni dah bw kabel, bleh la letak gmbr...


actually hr isnin tu aku cuti sbb nak balik kg...so, hr sabtu tu balik la kg..pastu atas sebab2 yg x dapat di elakkan, hr isnin tu kena balik kl awal...pas settle semua urusan, ptg tu mr azam ajak g dinner...celebrate annivesary katanya..:)..sbb semlm dia keje smpai mlm, so, x sempat nak kuar semlm kan....

pk punya pk kat mn nak dinner, akhirnya mr azam ajak g sini....

sj je nak try makan kat sini..RESIDENCE HOTEL @ UNITEN.lgpun hr isnin br ni kan hr bekerja, nak masuk town time pukul 6 mmg cr nahas la...tp kalau kat residence ni, xde la jam jalan nya..mmg xyah nak kena booking or apa sbb bkn peak hour kan..so, kami terus je terjah ke sini...lgpun mmg nak cr tmpt yg dekat2 dgn umah sbb kami amat keletihan pd hr tu..

kami ambik dinner la kat sini..RM35++/person..ok la tu kan...food dia sedap..tp x banyak choice..tp ok la..sbb food dia bleh tahan sedap nya....erm...layan gmbr je la...gmb ambik sikit je sbb sibuk nak mkn..:)

mr azam punya-1st round

me punya-1st round

gmbr makanana utk round seterusnya dah x larat nak ambik memandangkan sibuk melayan ajmal nak mkn..tp sgt kenyang ok..puas hati la..thanks dear..:)

me & ajmal

ajmal tgh kiss mama..:)

ajmal dgn papa....

kualiti gmbr kurang memuaskan..xtau la kenapa..mungkin perlu ditukar baru?...:)

ok..sekian sahaja..dah habis cite annivesary ye....nnti ada cite lain pulak..:)

No comments: