Thursday, July 2, 2009

~jom makan~

hr ni bos kesayangan saya telah membelanja kami satu department lunch...sudah tentu la saya yg berperanan utk mengorder semua makanan2 itu...oho...

menu, pizza hut dan kfc..awal2 nya kami nak request manhattan fish market tp oleh kerana status kehalalan nya di ragui, kami pun tukar la pd menu biasa ini....

oho...seperti biasa la kan, pizza hut just buat delivery je...tp malangnya, hr ini pizza hut ampang park sgt la ampes servis nya...order 10 large pizza..tp di hantar nya hanya 7 je...dah la tu..lambat...janji 1 jam..tp 1 jam 15 min br smpai...me, apa lg..mengamuk la kat fon tu(dah la nak tunggu diaorg pick up fon tu lama gile)..so, dpt la free coupun rm5+1 large pizza....selain tu, ada gak side order seperti coleslaw dan crispy cratch tu..ops..lupa lak..ada jugak chicken wing (hanya utk ibu dan bakal ibu sahaja..:)..)

sgt kenyang ok....padahl br mkn 2 slice pizza.....
x larat nak tulis banyak2..layan gmbr je yea..sorry la layan gmbr2 makanan yg dah luak..actually i'm forgot nak ambik gmbr coz perut tgh lapas+nak marah org pizza hut...but..bila dah mkn, br teringat nak ambik gmbr..:)
pizza yg dah luak..

kehepsi

crispy cratch

coleslaw

pizza yg masih belum luak lg...

voucher pree..:)

2 comments:

itangmanih said...

byk giler pizza x luak!leh jual blk tu...hehe
td akak lunch kt VS...kwn abg blanjer...huhu...sedapsssssss

~ana~ said...

tu la...semlm setiap org bw balik satu kotak yg large tuh...

eh akak, tanya kwn abg tuh..xnak belanja na gak ke kat VS?hah hah hah...