Tuesday, July 7, 2009

~sudah 2 tahun~



hari ni genap la 2 thn usia perkahwinan aku dgn mr azam..ceh...rs cam kejap je kan..anak pun dah nak masuk 2....:)


so, semalam, alang2 dah cuti, kami pun g la celebrate..ala..celebrate pun kat tmpt cikai2 je..last minit punya plan...


tetapi malang nya..kabel tertinggal...maka nya gmbr akan di update di kemudian hari....


actually akad nikah kami, 06.07.07 tetapi kenduri 07.07.07...patutnya akad nikah 07.07.07 gak ttp atas sebab2 yg x dapat di elak kan, akad nikah kena buat 06.07.07...tetapi kat kad nikah, dia tulis 07.07.07...dan kami mmg akan celebrate setiap 07.07 la....:)


ni gmbr lepas majlis akad nikah pada 2 thn lepas...sgt gemuk saya pd ms nih....
tu je la cite utk hr ni ye...gmbr2 annivesary akan di update di kemudian hari...:)...

10 comments:

Mrs Sophis said...

Salam Perkenalan..Happy anniversary..smga kebahagiaan akn trs jd milik kalian..Amin..

linda said...

Happy Anniversary..
Semoga ikatan perkahwinan Nana berkekalan hingga akhir hayat,,

Sity Sha said...

Happy 2nd Ann. my dear friend.
Wish both of u an everlasting happiness.

Jap jek kan,rase baru lg ko kawen,hehehe

Nana said...

wah ramai btol yg aniberseri arini ek..kita lak esok.hehe

happy 2nd anniversary...semoga berbahagia selalu hendaknya..amin..

~ana~ said...

mrs sophis-salam perkenalan gak..thanks erk mr sophis..

linda-thanks!!erk..ni linda mn erk?

sity sha-thanks!!xpe jap lg turn ko ye...

nana-thanks nana..date nana kawin sama dgn SIL kita..07.08.06 kan..:)

mama tisya said...

happy 2nd anniversary...smoga berbahagia hingga akhir hayat bersama suami & anak serta bakal bb

Afne said...

hepi 2nd annivesary. moga berkekalan ke akhir hayat.

~ana~ said...

mama tisya & afne- thanks ya!

itangmanih said...

tahniah2!2nd anniversary = 2nd child...next year 3rd anniversary = 3rd child???aminnnn...hehe

~ana~ said...

thanks akak.....

3rd annivesary=3 child?

heh heh heh...:)