Friday, July 10, 2009

~warehouse sale-fragrances n cosmetics~

hari rabu br ni tangan aku gatal la pulak masuk website nih ...pastu ternampak la pulak warehouse sale utk minyak wangi nih...adoi la..nak di jadikan la cite plak parfume mr azam dah abis dan parfume aku pulak yg tgh guna 3 botol tu hampir abis....ye ke hampir abis...padahal each bottle tu ada suku lg...banyak la tu kan....apa2 je la alasan..kalau dah nak beli tu..ada je alasan nya..:)...

sale tuh 3 hr je..8-10 July je..pastu buat pulak kat Corus Hotel nih...dekat sgt la dgn ofis aku nih..apa lg..mlm tuh, buat suara menggoda sikit bgtau mr azam nak g sale ni....erm..seb baik la parfume dia dah abis, kalu x..xde nya aku bleh pegi...tp tu la..kalau parfume ada lg..xde nye nak g..buat apa bazir2 kan..lgpun warehouse ni selalu sgt...setiap 6 bln kalau x silap...




sblm g tuh, mr azam dah banyak kali pesan, jgn beli banyak2..jgn bazir..keh keh keh...








punya la semangat waja nak g..kul 12 dah kuar ofis..g sorg2 je sbb malas nak ajak member..g pun naik bus je sbb xtau nak parking keta kat mn...kul 1230, dah smpai kat Hotel Corus tu..ms tu x ramai pun org...pilih punya pilih..smpai naik senak hidung aku...so..ni la hasil rembatan aku...

Mr Azam punya...


mine..:)


ferrari=rm89, yg sebelah ferrari tu, rm19..
nautica woman=rm59, blue seduction tu, rm48
yg chiq nye tu, rm25..

murah kan? aku ada berkenan gak yg miss sixty tu, rm48 gak tp sbb tu 65ml je, yg blue seduction tu 100ml, so, aku ambik yg blue seduction tu la..yg aku ambik tu,2-2 mmg 100 ml..

kul 1,org dah start ramai, aku time tu dah tgh q utk bayar...kul 115 dah abis bayar..kejap je kan.puas hati la sbb x crowded..ballroom dia besar+org x ramai, bleh la memilih dgn aman+tenang...erm..bhgn kosmetik aku x jengah pun..bkn apa..aku ni bkn jenis ber make up bagai kan..so, buang ms la jengah ke area tuh...:)


balik ofis, aku dok bercerita kat budak2 ofis, semua pakat nak serbu..keh keh keh..jahat tul aku ni..dok menghasut org..

2 comments:

SyaNa said...

aiyoo bestnye dpt borong perfume morah2..

~ana~ said...

syana,

mmg best..even bkn latest edition nye..tp ok la kan..apa lg..serbu la..:)