Thursday, August 27, 2009

~...............~

punya la blur di bln pose ni...lgsg xtau nak update apa kat blog...
duk mencr idea lgsg x dtg....
asyik duk jengah 'umah' org je....
best je tgk 'umah' org hr2 berupdate....
update psl menu berbuka puasa sudah tentu la...
tp aku cam xde mood nak update psl menu buka pose ni...
xtaula kenapa....
nak kata aku x masak, aku masak..
nak kata aku x mkn, aku mkn...
erm..ntah la.....

minggu ni rs cam suram je hidup aku...ntah la..aku pun xtau kenapa....

lg suram blog aku ni bila aku x update dan xde gmbr....
hu3x...camna nak jd blogger tegar nih....

No comments: