Wednesday, August 19, 2009

~dinner at D'tasik..~

hah..cite psl mkn lak ye...entry last kot pasal mkn b4 pose...ni cite nya last week..mr azam nak try makan kat D'Tasik Seafood Restaurant ni..kan ke hr tu, ms sambut annivesary tu, kami ada mkn kat residence uniten tu kan, pastu staff situ bgtau, diaorg ada satu lg kedai mkn seafood kat tasik uniten..

maka nya, last week kami pun menjejak kan kaki ke situ...


restoran ni kat tepi tasik, so, bila mkn, nmpak tasik la...ok la..suasana tenang..damai je...



ok..bab makanan lak...kami order tomyam campur, kailan ikan masin, sotong celup tepung, telur dadar...makanan nya bleh la tahan...sedap...paling marvellous sotong celup tepung nya...sgt sedap ok....portion sgt besar even order utk sorg mkn...siap tapau bw balik lg..:)..







minuman lak, mr azam order BMW(banana, manggo, watermelon) juice..aku order honeydew juice...



diaorg siap sedia piring dgn gelas n spoon utk ajmal..heh heh heh..ajmal dpt dessert free...

total makan hr tu ; rm51...eh..rm51 ke rm53..lupa ar...tp puas hati la..bln pose ni diaorg tutup.kalu nak dtg mkn, pergi kat residence hotel tu je..situ kalu bln pose bukak la..actually d'tasik ni cam anak kepada residence hotel tu la..cuma sini seafood..


ok..tu je cite kali ni..sekian...:)

No comments: