Thursday, August 20, 2009

~gen 2 cps camp pro~

heh heh heh..entry agak panas..br kuar dr oven..:)..tgk tajuk mesti ingat ai beli keta baru kan...xde la...adik ai tu..dia br beli keta baru...ish..adik beli keta baru, kakak nya pulak sibuk enterprem kat blog dia..hu3x..xde la..sbb nak tunjuk kat "org2 di sana" yg dah x sabar nak tgk keta ni..:)...maka nya, ai la berperanan nak enterprem kan keta ni..he3x..

actually since dia keje, dia mmg plan nak beli keta tp nya...amat lah choosy...choosy and fussy..oh..amat sesuai padanan itu...hah3x...dah brp bln dah aku dgn mr azam dan jugak ajmal asyik duk teman kan dia kuar masuk showroom keta..survey2 keta...last2 keta ni la yg jd pilihan dia....

maka nya tghri td, suruh la salesman tu hntr kat ofis aku..mr azam kan cuti hr ni, so, dia la bw balik keta tu..mr azam berperanan utk check condition keta..ye la..ai mn la tau psl2 keta ni...empunya lak bz kat court lg...dia lg la xtau apa2 psl keta ni...:)

oleh kerana no plat di tempah oleh abg yg baik ati gak, so, kena la tunggu no plat tu kuar dulu br keta bleh kuar..tu yg jd lmbt sikit tu...hu3x...

so, 'org2 yg berkenaan' layan dulu gmbr ni ye..insyaallah minggu depan, muncul la keta ni depan mata anda...:)


erm..spec keta ai xtau sgt..yg ai tau..full spec, enjin camp pro cps, tu je...keh keh keh....sekian laporan utk hari ini..:)

No comments: