Tuesday, August 25, 2009

~mood di bulan puasa~

mood aku di bln puasa sgt la suam-suam kuku...
sgt malas nak buat keje..
sgt malas nak update blog..
padahal bkn bln pose pun, aku malas gak nak update blog+nak buat keje kan..:)..

alhamdulillah di hari ke-4 berpuasa, aku masih lg bertahan..
di harap kan dapat la berpuasa penuh thn ni...
alhamdulillah baby kat dalam langsung x meragam, x berkick boxing bagai...
agak nya dia tau mama nya letih kot..:)...

erm..xtau nak tulis apa lg...
nak cite pasal menu2 aku di bln puasa, aku sgt la blur2...
hari2 dok pk, apa aku nak masak utk hr ni...huh...
sekian cerita utk hari ni...:)

No comments: