Monday, September 7, 2009

~berbuka puasa @ Restoran Cerana Seafood~

hr jumaat br ni budak ofis mr azam buat majlis buka pose kat restoran cerana seafood...erm...mesti dah ramai yg tau kat mn restoran ni kan..kat plaza pheonix tu..jalan menghala ke kajang nun...

actually kul 630 ptg kitaorg dah kuar umah, jam sikit jalan nya kat traficc light kat bndr tun razak tu, dah nak smpai kat tmpt di tuju, dlm kul 655 gitu, ada org tepon...nak dtg umah hntr brg...mangkuk hayun sungguh sesungguhnya aku berpose hr ni....janji nak dtg kul 8, so kitaorg ingat sempat la berbuka dulu...nak x nak, terpaksa la patah balik..kesudahan nya, minum air masak ajmal je dulu dlm kereta..geram tgk org deliver brg tu, melayu+islam..ms dia call bgtau dah smpai, mr azam suruh g berbuka dulu, diaorg xmo..so, nak xnak tu yg kitaorg patah balik tu sbb kesian diaorg lama tunggu nnti...erm..ntah pose ntah tidak org2 tuh..hu3x...jahat nya aku...pas je deliver brg tu, kitaorg pun g la balik kat cerana...erm..mood nak mkn pun dah sedikit hilang...tp mengenangkan dah bayar, makan je la...

food not bad la..ok la..choice tu nak kata banyak sgt xde la..tp boleh la..cuma aku rs harga nya x berbaloi la dgn pilihan mknan yg ada...sempena pose ni, buffet yg diaorg offer adalah;

dewasa-rm45++
kanak2-rm28++(ni kalau x silap aku la)


aku rs restoran ni mmg femes, cuma kami je yg br jakun menjejak kan kaki ke sini..permandangan dia cantik, ada air terjun, sejuk je rs...romantik gitu...:)

gmbr x bnyk ambik..semua ada dlm kamera fon mr azam..lgpun aku segan sebenar nya sbb ni la 1st time outing dgn ofismate br mr azam...kalau sblm ni dgn kak mona n the gang, dah biasa la..xde la segan sgt...ni..sgt2 la segan ok even tgk diaorg semua otak cam gila2 sikit...:) ..erm..maka nya kan..gmbr pun xde la ada..so, aku ambik gmbr dr images google je la erk..saja buat tatapan korang...:)

1 comment:

ReX said...

CHECK IT OUT!! http://nicephonenumbers.blogspot.com/ SPREAD IT AROUND!! TELL UR FMLY AND FRENS!! BOOKMARK THIS LINK!! LINK MY BLOG PLEASEE