Wednesday, September 2, 2009

~weekend~

weekend yg lepas cuti panjang kan..best tul duk umah lama2..mesti ramai yg balik kg kan...aku x ke mana2 sgt pun sbb mr azam keje sabtu dan ahad tu...duk umah je la...semlm rs cam malas sgt nak dtg keje...:)..hr jumaat tu plan nak buat biskut raya la...tp kesudah nya..ermm....

sabtu;
buat laundry smpai 4 loads...
kemas umah+mop lantai...mr azam xde, senang la..kalu x, dia mn kasi aku buat keje2 ni..
buat jem pineapple (utk project biskut tart nenas..:)...)
masak2 utk berbuka, g cuci2 mata kat bazar ramadhan...

ahad;
laundry lg 3 loads...
shopping kat sogo....
balik tu penat gilos...masak simple2 je utk berbuka...
buat pizza utk frozen...senang sikit..rs nak mkn, terus kuar kan je n bakar terus...:)

isnin;
hr ni mr azam ajak berbuka pose umah mama....selamat..xyah masak..:)
tp pg tu kemas umah lg+mop lantai+kemas dapur..tahan telinga kena tegur dgn mr azam sbb dia x kasi aku buat keja2 berat..tp aku degil je...:)
buat popiah utk frozen...
ptg g umah mama..borak2...then tdo....:)
mlm balik iron bj keje utk seminggu...

tu je kisah aku di hari minggu yg lepas....
erm...project nak buat almond london ntah ke mana2 menghilang...
hu3x...bila nak start buat biskut raya ni...
almond kat dapur tu dah memanggil2 dah...hah3x.....

ok..sblm blah..nak letak gmbr biskut tart nenas..
aku mintak kat kwn aku...dia dah start project biskut raya nya...
aku kan penggemar tart nenas ni....
so, mintak la sikit kan....mak buyung ni kalau mintak apa2 senang je dpt kan..:)
x sabar nak tunggu berbuka ptg ni nak ngap biskut ni...:)...


No comments: