Friday, September 4, 2009

~x sabar nya..~

hi semua...
saya kembali berblogging..:)
alhamdulillah lepas rest betul2 kat umah semlm,
demam pun dah ok..flu ada sikit2 je lg..
but still kena hati2....
kena pakai mask la pas ni...
sblm ni ambil lewa je..kalu rs nak pakai, pakai la...
erm..kebersihan pun kena lebih sikit la...
sblm ni mmg la kerap cuci tgn tp x pakai sabun...
kena pakai sabun la pas ni...pastu sanitizer gak...

ops...
back to the topic...
actually saya sungguh tidak sabar nak tunggu 20hb nnti...
bkn sbb raya...tp sbb lain...
org lain mesti x sabar nak tunggu 20hb sbb tu di jangka raya kan....
saya plak, x sabar nak tunggu date tu sbb....
erm.....ada la sbb nya...nnti2 akan di beritahu kelak...
satu perubahan besar bakal berlaku pd diri saya..
keh keh keh...x sabar nya saya...
sungguh gedik ok...:)
hopefully semua nya berjln dgn lancar...amin...

No comments: