Thursday, October 22, 2009

~ajmal irfan punya kerja...~

ni berlaku ptg selasa baru2 ni....
ms tu aku tgh semayang asar,
mr azam tgh baring2 kat hall...
ajmal tgh main2 dgn dia...
kejap2 dia dtg kat aku..jap2 dia kuar...
pas aku semayang..aku tgk kat tgn dia.....
terus aku jerit panggil mr azam....
tgk la ni.....




hu3x...

x smpai lg sethn usia spec ni...
aku suruh hntr kedai je pasang screw balik....
mr azam kata x leh....
dok la godek2 smpai bercantum balik...
erm...bertahan je la sementara nak tunggu thn depan...
sbb company mr azam cover buat spec sethn sekali je..
so, thn ni dah buat, thn depan la plak nye bleh buat...
nak buat yg br pun paling cikai rm300 gak...
hu3x....
skrg ni kena berjimat cermat sikit


hu3x...sungguh ganas ajmal irfan....
teruk kena marah dgn mr azam...
mr azam pun satu..dah tau anak nak main, larang la...
ni dia biar je....
dia kata dia penat..
x larat nak bangun nak kejar ajmal nak ambik spec tu dr dia...
sian ajmal kena marah....
kul 7mlm dah tdo dah..dah tau buat salah...alasan la tdo cepat tu..:-)..

No comments: