Friday, October 16, 2009

~ajmal irfan~

ni gmbr2 ajmal ms hari ahad br ni...
kitaorg ke uia lg ptg tu sbb nak ambik gmbr...
mr azam duk melayan kerenah anak dan wife nya yg duk xcited gile nak bergmbr..
elok la..wife dgn anak suka bergmbr..husband lak suka mengambil gmbr..
sayang je xde dslr...
erm..xde org nak hadiah kan kitaorg dslr ke?
remy? u x teringin ke nak hadiahkan mr azam tu dslr yg cikai2 je dr 'sana'?
:)

mcm2 aksi...
aku lak duk ajar ajmal letak tgn kat lutut..
so, semua aksi dia, dia nak letak tgn kat lutut tu..hu3x...
gmbr ni ada gak gmbr candid..
pastu ada gak 2-3 keping ambik dr kamera amie....
sila abaikan gmbr aku yg tembam itu ye...:)
pas bergmbr semua dgn family, diaorg terus zoom balik trg..

kami lak bleh lg g open house umah kwn aku...
2 buah rumah lg tu..seb baik dekat2 je..
mkn pun cepat2 je..sbb dah lewat..ajmal keletihan smpai tertido dlm kereta...
lg pun mr azam masuk keje kul 10...
tu yg nak cepat tu...

















erm..nak cite sikit pasal ajmal irfan;
ajmal irfan skrg ni dah 1 thn 7 bln...

~pas raya hr tu dah ambik suntikan utk sethn setgh tu...
malu betul mama dgn papa bila doctor nak inject,
dia menangis..kuat gile smpai satu hospital bleh dgr..hu3x...

~seorg yg garang tp penakut...bunyi motor pun takut...

~suka dgn baby tp kalau dgn budak2 baya dia or besar dr dia, dia jd garang...

~makin kuat mkn...berat pun dah naik 12kg...makanan kegemaran, apa2 jua yg based chocolate(sebiji ikut papa..suka mkn coklat)

~kalau dgr azan or org mengaji, terus buat isyarat syyhhhh..dia suruh semua org diam...

~skrg ni kalau suruh semayang dah jd liat sikit..dulu pantang sebut nak semayang..cepat2 dia g ambik sejadah, bentang dan pakai kopiah dia...hu3x...

~vocab dah makin ok..dah makin banyak bende dia bleh sebut... n sometimes dia akan ikut apa yg kita cakap...

~pantang tgk mama or mok kak menulis, mula la cr pen dgn kertas, nak menulis jugak...

~sgt manja dgn mama...kalau mama dgn papa ada kat umah...perangai sungguh "sopan"..tp bila papa xde..mak oi...belang diaa semua kuar....asyik nak mama layan dia je...nak itu la ni la..hu3x..time papa ada, xde lak dia mintak itu ini...

erm..apa lg erk...rs nya dah xde apa kot...
ada tu mungkin la ada tp mama nya lupa la...:)...

No comments: