Friday, October 2, 2009

~akhir nya...~

korang ingat x lg entry ni .....hu hu hu...

alkisah nya, 20.09.2009 (cantik kan date ni)..lesen P aku telah tamat...hu3x..nikmat rs dah xyah pakai P lg...

ingat kan nak renew before balik kg hr tu...tp sbb pose, pastu malas la sikit nak kuar nya, maka nya bertangguh la...ala..fikir2 kalau renew awal pun, bkn nya aku drive pun time raya nnti...mesti la mr azam yg drive kan....

awal2 nya plan nak renew pd 23.09.2009...kenapa pd date tu?sbb 23.09 kan birthday mr azam, so cantik la sikit kan lesen tu..:)..sgt poyos..
tp sbb 23.09 tu kami g beraya, maka x sempat la nak g jpj...

so, 24hb br dpt renew..tp ok la kan..24.09.09, dan mati pd 23.09.10....ish..nak gak ada tarikh 23.09 tu...heh heh heh....

so, 24hb tu kami pergi la ke jpj kuala terengganu..kejap je proses dia..xyah isi form pun...cuma bw gmbr sekeping pastu bgtau la nak tukar lesen..pastu dia tanya la nak renew sethn or 2 thn? so, aku buat sethn je la dulu.....

jpj kuala terengganu

sebelum..pemegang lesen P..:)

tara...dah lesen ;besar; dah..:)....

ofismate aku asyik la duk perli, "ooo rupanya ko ni br pemegang lesen P..tp gaya bw keta mcm minah rempit yg dah 10thn dpt lesen"....cis..diaorg ni jahat tau...:)...

3 comments:

Nana said...

wah dah ada lesen beso otai la ni..hehe..

myhardday said...

boleh tumpang...

~ana~ said...

nana-hah3x nana...org lain dah berkurun lesen besar, saya br nak dpt..malu la...:)...

mrhardday-hi mrhardday...