Friday, October 23, 2009

~jom bc buku~

br balik dr library kat atas...
pinjam buku ni....

BUKU PENJAGAAN LENGKAP PENJAGAAN IBU DAN ANAK
penulis nya ELIZABETH FENWICK..penterjemah; Mary Huang Soo Lee




dulu time pregnant kan ajmal, ada gak pinjam...
tp skrg ni pinjam gak lg...
sj je pinjam..lgpun dulu x habis khatam buku ni...
hr tu ingat nak cr kat kedai buku...
tp asyik lupa je....
hr tu ada gak tgk yg my sil beli online dr oversea..
tu version omputih nya....
tp bkn buku yg sama la...
tp isi nya lebih kurang la..cuma yg omputih tu lebih details la...
tp tu la..x habis bc gak sbb asyik kena kacau dgn ajmal...
bagus tau bc buku2 mcm ni...banyak info kita bleh dpt...

so, kawan2 mari la kita membaca..:-)

4 comments:

nieda said...

bkn tu mmg bagus..saya dapat hadiah dari bos saya masa bersalinkn my baby

~ana~ said...

tu la nieda, bagus kan..ingat pas ni kena cr gak la buku ni...

Diana (Mama Adam Mukhriz) said...

kt library kita plk ... dah carik .. tp ada org pinjam lorr.. adeh ;-(

~ana~ said...

ye ke kak diana...
erm..tu la..kat sini pun buku ni sentiasa ada org pinjam..ni pun bernasib baik ni...