Thursday, October 1, 2009

~penat~.....

erm...penat balik dr kg x hilang lg....

terus di kejut kan dgn bbrp berita yg sedih pd minggu ni...
br je brp hari balik sini tp mcm2 cite terjadi....
smpai aku jd fobia la......

x terluah dgn kata2...

cuma satu je terluah...
salah satu cite yg terjd ptg semlm...
aku smpai umah dlm 630 ptg, tgk ramai org berkumpul kat bawah...
nampak sorg kwn aku (afne), tanya dia kenapa...
rupa2 nya ada gegaran...rupa2nya ada gempa bumi kat sumatera, indonesia.
semua dok pakat duk kat bawah....
aku terus parking keta, g lepak dgn dia...
seb baik ada afne dan seorg dua kawan yg kenal..bleh borak2...
mr azam dgn ajmal lak masih kat umah cheras...

pastu kul 730 mlm masih duk melepak kat bawah...
dikejutkan plak dgn cite lain plak...adus la...
pas satu..satu....
nak x nak..aku gak kena handle...

semua yg terjd ada hikmah di sebalik nya....
sabar je la...
terima je la semua ni....

penat punya pasal, beg hospital pun x kemas lg..
padahal semlm nurse dah pesan suruh letak beg dlm keta...
plan nya nak buat dr selasa mlm tu lg..tp dek kerana penat ya amat..
erm....insyaallah la mlm ni....

No comments: