Thursday, February 18, 2010

~2nd entry...~

2nd entry for today..hebat kah aku?
oho..jgn terlebih riak...nnti makan diri....

dah brp minggu dah rs nak mkn kek batik..
nak buat tp...mr azam x suka...
kalau aku buat..agak2 nya ajmal nak mkn ke x ye...
tp tu la..nak kena g cr biskut marie dulu....
ingat nak buat ms balik kg br ni..
tp demam la plak..dgn cuaca yg sgt panas plus jadual yg sungguh padat...
langsung x terbuat..
chiq, kalu kita buat bbq, mesti k.na dah buat dah..mesti best kan..

rumah x terurus lg...
x sabar nak tunggu weekend ni nak kemas umah...
lipat kain yg menimbun tinggi mcm gunung kinabalu
nak sapu lantai, mop lantai...
tp rs mcm x terbuat je minggu ni memandang kan...
mcm ada hal lain je minggu ni...
erm..camana ya....
ada sapa2 nak tlg lipat kain kat umah saya x...

buhsan lak dgn design blog ni...
rs mcm nak tukar design br..
tp malas pun ada..leceh kan tiap kali nak tukar2 ni...

apa lg ye...td cam banyak je benda pk...
tp lupa lak...
kuar lunch dulu la....erm..nak mkn apa hr ni ye...
mkn nasi goreng paprik la..
terbayang2 lg brother kat area umah aku tu msk ns goreng paprik 2 mlm lepas...
nmpak cam sedap....
tp yg akan aku mkn ni sama ke dgn brother tu buat?
apa2 je la...
layan je la apa yg aku merapu ni....

No comments: