Wednesday, February 3, 2010

~budak ini kan......~

budak ini kan, bila umur nya genap nya 3 bln,


dia sudah berjaya meniarap....
hu3x...
skrg ni asyik nak berborak je...
asal celik je mata mesti ajak borak....
patut nya ada check up+injection utk 3 bln hr ni,
tp bila g klinik tu,
diaorg kata vaksin habis,
ish..dah la turn no. 1...
sj je....so, diaorg suruh dtg minggu depan..
tp sbb minggu depan ada hal,
terpaksa la postpone minggu lg satu..
xpe la..nurse kata ok je..


skrg ni suka sgt main dgn kedua2 tgn dia...
sgt lasak juga...
kalau tdo tu..mmg dia bergerak 90'....
hu3x...
skrg ni dah good boy dah...
senang dah nak urus kan dia...
mama pun dah paham kerenah dia...
so, xde la susah mcm dia kecik2 dulu...:)



gmbr dgn ajmal harus ada....
ajmal skrg makin sayang kat aqil...
dia panggil aqil, AJIM...
adoi la...smpai berbuih mulut mama dgn papa ajar,
nama baby, AQIL..dgn confident gak dia sebut...AJIM...
apa2 je la ajmal....hu3x...

5 comments:

MadianiMamat said...

waaaa....lainnye muka aqil...balik la!!!!!!

~ana~ said...

heh heh heh...insya allah...

Afne said...

eeeeeeeee cam nk geget je pipi aqil ni tau!

itangmanih said...

lain ke chiq?sama jer akak tgk...hehe..

~ana~ said...

lain sikit muka ajmal dgn aqil nih...

afne-haziq pun apa kurang nya..:)