Thursday, February 4, 2010

~citer semlm...~

alkisah nya semlm, ada lunch date dgn cik ct...
my best buddy since sek men lg..
sgt la teruja sbb dah lama x jumpa cik ct...
patut nya cik ct dtg umah br2 ni tp dia ada keje lak last minit...

so, jumpa la kami semlm....
jumpa kat klcc....
senang sikit, lgpun dia keje situ...
pk2 nak mkn kat mn, last2 dia ajak aku masuk chilis..
1st time tau i mkn situ..
maklum la, i kan org kg...mn pernah mkn kat tmpt2 cam ni...:)

ok..layan gmbr makanan dulu....


ni utk starter...


minuman..aku minum milo je..cik ct apa ntah...


ni aku punya..lamb apa ntah...mashed potato tu sedap bangat...


ni cik ct punya, honey chicken...

cik ct x bg aku ambik gmbr dia utk letak kat blog aku...
dia kata, gmbr tgn cukup la...:)...

actually cik ct nak pass kad kawin dia kat aku...
dia nak kawin bln 3 ni..cantik kad kawin dia...
tp malang nya...dlm syok2 borak dan makan tu,
bleh plak aku tertinggal kad dia kat chilis tu...
aku siap call balik chilis klcc suruh diaorg cr kad tu..poyos kan...:)...
tp diaorg kata xde...
pelik aku padahal aku mmg g mkn situ je pastu terus balik....
xpela..seb baik cik ct nak bg kad lain..:).
ct,aku nak kad cantik gak tau...:)

lepas sek men, kitaorg jarang jumpa..
but kalau jumpa..sehari semlm x cukup utk kami berborak...
mcm2 citer kami kongsi kan...
hu3x...sgt rindu kan waktu dulu...
ko ingat x ct, dulu aku selalu turun kl kan...
sambil dating dgn mr azam sambil jumpa ko...
ms tu mesti kita tido lewat sbb borak2 kan..
mcm2 cite...waa...aku rindukan saat tu....

1 comment:

Nana said...

mmg mashed potato dia sodap gile