Wednesday, March 10, 2010

~alkisahnya...~

alkisahnya kan....
nak cite pasal internet kat ofis...
skrg ni kat ofis, org it dah block segala mala yg berkaitan dgn sosial networking...
sgt tidak pouas hati...
blog, meebo, facebook dan apa jua yg seangkatan dgn nya...
bkn tu saja....yg berkaitan dgn shopping atau dlm erti kata lain..
yg tidak berkaitan dgn keje...semua diaorg block...
eh tp kan hr tu kawan saya cr jurnal perubatan pun diaorg block...
erm..apa2 la kan.....
sgt tension tau....
so, skrg ni nak ber fb ka..berblogging ka semuanya kena dr rumah..
dr rumah masalah nya kenkdg gangguan dr ajmal...
kalau ajmal x ganggu, i plak tertido...padahal mmg nak tdo awal
nak anggut lappy ke ofis nak oakai wi fi kat ofis alahai,,,mmg malas la...
erm,,so, pada kawan2 jgn risau, insyaallah saya akan tetap melawat blog anda...

owh...aqil menangis la plak...saya sambung balik la pas ni yea....

No comments: