Thursday, March 18, 2010

~.....~

xtau nak tulis tajuk apa...
nak tulis apa yg terlintas di fikiran je ni...

fb, blog dan semua2 yg telah di block kat ofis tu xleh bukak balik la..
hr selasa br ni bleh pulak..
erm..ntah la..pelik pun ada...
mr azam dah bg link utk bukak website yg kena block ni...
ptg td try bukak blog dgn fb dr link tu...bleh la..
so, nnti harap2 diaorg org it xde la nak block website tu la...

btw, semlm bw aqil g check up...
check up utk 4 bln...xde injection pun...
berat aqil skrg ni dah 7.5kg...
alhamdulillah...naik la berat nya...
cuma yg merisau kan aqil skrg ni batuk berkahak dan sakit mata...
last week dah bw g klinik....
doctor dah bg ubat tp batuk berkahak tu masih ada...
erm...sian lak rs nya....
tp tu la..nak buat camana kan....

erm..ngantuk la..kena tdo la..nnti x pasal2 aku mengantuk lg time memandu esok..hu3x...
gud nite...

4 comments:

Afne said...

ana refer klinik kg baru salak south ke? afne bila bgtau haziq batuk berkahak diorg akan kata normal then soh rajin tepuk2 blkg waktu pg.

haziq plak jenis tak thn mkn ubat karang cair najis dia. so afne just susukan je & buat mcm doktor/nurse suruh. kahak tu akan keluar melalui muntah atau najis.

Nana said...

wah ada ek link utk buka web yang dah di blok?
pelik lak cam tu kan kejap bole buka kejap xbole

Nurul Diana@Mama Adam + Aidil said...

ana mmg 4 bulan x kena inject kena bwk gak utk checkup bisa yer .. igt nak pegi klinik panel .. x mau gi KK biasa .. coz kena apply cuti ramai org

~ana~ said...

afne- ha'ah kk salak south la..diaorg x kata apa2 pun bila ana bgtau sbb dia ms tu nurse pelatih tu yg dok check..oo...ada erk budak kalau mkn ubat najis jd cair..erm..xtau lak..info br nih..anyway, thanks afne..

nana-ntah la..sini ofis aa...sikit punya bengong..hah3x..ada je website tu..ni kita tgh buka blog thru website tu la ni..heh3x..

kak d-yup..4 bln mmg xde injection tp still kena bw..ana bw kat KK je sbb service ok...x ramai org..kalau g ptg lg best xyah tunggu2 terus dpt turn..malas nak g panel sbb kat panel pun lg ramai org..lgpun tgk diaorg check biasa2 je...nak bw g paeds mcm ajmal dulu tp paeds pun kena long q...